Jumaat, 14 Jun 2013

Betul Ke Dapat RM4,374 Secara Automatik dengan Satu Email Je


Kenapa ramai Internet marketer yang berjaya menghasilkan duit banyak dalam masa yang singkat? Contohnya dalam website ini dimana komisen sebanyak RM4,374 dihasilkan secara automatik:

Apa rahsianya? Senang je.. pemasaran emel!

Semua pakar Internet terkemuka US dan Malaysia mengaku bahawa cara paling pantas untuk mejana pendapatan online adalah dengan email marketing. Cuba bayangkan jika saudara dapat mempromosikan produk saudara kepada 10,000 atau 100,000 orang dengan hanya dengan menekan butang "Send". Lebih pantas dan berkesan dari FaceBook atau blogging!

AWeber - Email Marketing Made Easy

Dan yang paling penting, pemasaran kepada emel list anda sendiri adalah 100% percuma!

Tetapi, bagaimana nak bermula dengan pemasaran emel ataupun email marketing?

Di sini saya ingin mengambil kesempatan untuk memperkenalkan saudara kepada rakan saya Gobala Krishna, salah seorang pakar Internet terkemuka di Malaysia. Sejak 2005 Gobala memulakan perniagaan Interne snecara sepenuh masa, dan sudahpun mengumpul lebih dari 39,000 senarai pelanggan emel dari Malaysia dan juga US.

Gobala mempunyai laman keahlian "Rahsia Emel" yang wajib saudara sertai:


Menerusi Rahsia Emel, Gobala menyediakan semua komponen yang deperlukan untuk bermula dengan pemasaran emel. Setiap ahli akan menerima:

1) Pendedahan rahsia pemasaran emel dari Gobala Krishnan sendiri
2) Video latihan teknikal setup autoresponder dan Aweber
3) Emel promosi siap lengkap untuk produk hangat ClickBank
4) Template landing page professional siap lengkap
5) Template FaceBook Fan Page siap lengkap

Tips dan teknik yang didedahkan oleh Gobala memang berkualiti tinggi dan terbukti berkesan, sama ada saudara "newbies" ataupun dah memulakan perniagaan Internet sendiri. Lihat buktinya bukan sahaja daripada Gobala sendiri malah dari ahli-ahli yang sudahpun mempraktikkan ilmu yang dikongsi beliau di Rahsia Email

Saya pasti saudara juga akan menerima manfaat yang sama, jadi sila ke laman web ini sekarang juga dan register untuk menjadi ahli "Rahsia Emel":


Tiada ulasan:

Sharing Is Caring :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...