Selasa, 4 Mei 2010

Kerepek Jejari yang sedapp


Hari ni nak cerita pasal kerepek lak.
Saper2 yang suka makan kerepek tu boleh la beli kerek jejari.Sedapppp...


Kerepek jejari ini dibungkus dalam kotak khas yang cantik dan sesuai untuk majlis keramaian,perkahwinan dan sebagainya. 
Cuti sekolah tak lama lagi kan. Mesti ada yang nak buat kenduri kan. Apa kata bagi kerepek pulak sebagai cenderamata..

Harga bagi satu pek ialah RM 5. Tapi bagi pembelian melebihi 50 kotak akan diberi diskaun 10%.

So sape2 yang nak kerepek ni boleh hubungi Cik Siti dengan email ctfai_87@yahoo.com.my atau  bagi tau kat bahagian komen dengan butir2 berikut:


Nama
Email
Bilangan bungkusan

Then saya akan hubungi anda untuk maklumat pembayaran.Kalau ada request lain boleh bgtau kat bahagian komen.TQ.



4 ulasan:

Aidi-Safuan berkata...

kotak cam famous amos. :)

5ruz berkata...

kotak jer kot sama tapi isi tak sama

syue berkata...

kerepek ni mcm mana? yg mcm mcd punya kentang tu eh?

5ruz berkata...

lebih kurang macam tu la.tapi yg ni ubi keras sikit and ada rasa masin sikit.sepanjang saya jual perempuan lebih suka yang ni compare lelaki

Sharing Is Caring :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...